Вхід
Українська
USD
Ціни в іноземній валюті наведено інформаційно

Політика конфіденційності

Політика конфіденційності | ABC
Для захисту прав наших клієнтів і відвідувачів сайтів і конфіденційності персональних даних, встановлена ​​ Політика Конфіденційності , в якій пояснюється - які дані ми отримуємо від наших відвідувачів і як ми обробляємо отриману інформацію.

Конфіденційність

ABC-Server цінує конфіденційність персональної інформації користувачів. Ми робимо всі необхідні заходи щодо захисту персональних даних від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття чи знищення. До цих заходів відносяться:

  • перевірка процесів збору, зберігання і обробки даних;
  • заходи безпеки, що включають відповідне шифрування даних;
  • забезпечення фізичної безпеки персональних даних клієнтів та відвідувачів сайту від несанкціонованого доступу.

Використання інформації

ABC-Server залишає за собою право використання персональних даних клієнтів та відвідувачів сайту, які були отримані через наш сайт для того, щоб інформувати клієнта про сервіси та послуги ABC-Server. База даних, в якій зберігається персональна інформація клієнтів, не буде передана приватним особам або організаціям в маркетингових цілях або в цілях масової розсилки електронних листів. Персональна інформація клієнта ніколи не буде продана або передана нашим партнерам без попередньої згоди клієнта, за винятком тих випадків, коли ABC-Server буде змушений надати отримані персональні дані третім особам відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».